Uniek moment in de Premier League : Trainer wisselt zichzelf ! Sport
Uniek moment in de Premier League : Trainer wisselt zichzelf !
Sport

Uniek moment in de Premier League : Trainer wisselt zichzelf !

Een uniek moment in de Premier League gisteren in de wedstrijd Manchester United - Hull. Ryan Giggs, de versgebakken trainer van Man U, haalde Tom Lawrence van het veld om hem te vervangen door ... zichzelf !

Bij een 2-1 voorsprong, met nog 20 minuten te gaan, kwam Giggs onder luid applaus de groene mat. Met een assist voor Van Persie (3-1) bewees hij dat hij nog steeds zijn plaats heeft in de ploeg. Helaas schoot Man U met de overwinning weinig op en blijft het op de 7de plaats in de rangschikking.

Gespeculeerd word dat het voor de 40-jarige Giggs zijn laatste minuten op het veld van Old Trafford waren na een briljante en unieke carrière van 24 jaar bij 'The Red Devils'. Ook bij zijn verdere loopbaan als trainer staan vraagtekens aangezien Giggs zich onlangs zelf heel lovend uitliet over Louis Van Gaal, en hij misschien daarmee verwees naar zijn mogelijke opvolger.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties