Urbain Spaenhoven eerste trainer van KFCO Beerschot-Wilrijk Sport
Urbain Spaenhoven eerste trainer van KFCO Beerschot-Wilrijk
Sport

Urbain Spaenhoven eerste trainer van KFCO Beerschot-Wilrijk

Het nieuwe KFCO Beerschot-Wilrijk heeft niet lang op zich laten wachten om een eerste belangrijke sportieve stap te zetten richting volgend seizoen. Maandagavond kwam het tot een akkoord met Urbain Spaenhoven die een contract tekende dat hem voor drie seizoenen bindt als trainer van de nieuwe club.

Spaenhoven heeft bij zowel Beerschot, waar hij het onder Rik Coppens tot bankzitter bracht van het eerste elftal, als bij KFCO Wilrijk, waar hij vier jaar speelde en in het verleden reeds 8 jaar trainer was, een verleden. Vorig seizoen nam hij een sabbatjaar, nadat hij het jaar voordien assistent-trainer was onder Marc Brys bij KV Mechelen. Spaenhoven verdiende in het verleden zijn strepen als trainer van traditieclubs als Berchem Sport en Rupel Boom, dat hij van de laatste plaats in bevordering naar tweede klasse bracht.

"Fier en gemotiveerd"

"Ik besef dat we voor een grote uitdaging staan, maar tegelijk ben ik fier en erg gemotiveerd om aan dit nieuwe project te mogen meewerken", aldus Urbain. "Iedereen beseft dat we onze enthousiaste achterban niet mogen ontgoochelen. Daarom zullen we hard moeten werken en de zaken op een professionele manier trachten aan te pakken."

HF Archieffoto

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties