Vader stampt 6-jarig zoontje van metershoge skateramp (video) Sport
Vader stampt 6-jarig zoontje van metershoge skateramp (video)
Sport

Vader stampt 6-jarig zoontje van metershoge skateramp (video)

"Skaten zoon!" Dat was wat een vader verwachtte van zijn kleine ukkie, die anders erg vlijtig de skateramp afrolt. Maar deze keer had hij er eens geen zin in en dat was niet naar de zin van vadertje lief.

Marcus Crossland is best fier op zijn 6-jarige zoontje. Het knaapje kan namelijk er goed overweg met het skateboard. Toen vader en zoon op een zonnige dag bovenaan de ramp stonden, liep het een beetje mis. De kleine held had weinig zin om zich op wieltjes naar beneden te laten rollen. Maar papa vond dat hij niet voor niets naar de ramp genaamd 'Big Brown' in het Kona Skate Park in Arlington was gegaan.

Toen het zoontje stokstijf bleef staan, plaatste diens vader zich achter hem. Zonder aarzelen gaf hij zoonlief een goede duw en die vloog, met skateboard en al, op onzachte wijze naar beneden. Daar bleef hij even versuft liggen en kroop dan weer recht. Papaatje was ondertussen al terug langs de trap naar beneden gekomen. De Amerikaanse kinderrechtenvereniging DCF is ondertussen een onderzoek gestart naar het gebeuren.

Verantwoord of niet? Oordeel zelf via onderstaande beelden. (BD)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties