Vakantie begint voor de Chicago Bulls Sport
Vakantie begint voor de Chicago Bulls
Sport

Vakantie begint voor de Chicago Bulls

De Chicago Bulls, zonder hun geblesseerde sterspeler Derrick Rose, zijn donderdag uitgeschakeld in de eerste ronde van de NBA-play-offs. Voor de Boston Celtics is er wel een verlengstuk in de play-offs. In het Westen sleepte Denver een beslissende wedstrijd uit de brand tegen de Los Angeles Lakers.

De Bulls, die het reguliere seizoen als beste team uit de Eastern Conference hadden beëindigd, gingen met 79-78 verliezen bij de Philadelphia 76ers en kwamen zo op een onoverbrugbare 4-2 achterstand (best-of-seven). De beslissende punten, twee vrijworpen van Andre Iguodala, vielen pas twee seconden voor het einde.

Nog in de Eastern Conference schakelden de Boston Celtics de Atlanta Hawks uit. Boston haalde het in het zesde duel met 83-80 en wint zo met 4-2 van Atlanta. In de halve finales in de Eastern Conference treft Boston nu Philadelphia en ontmoet Miami Indiana.

In de Western Conference sleepte Denver een beslissende zevende partij uit de brand tegen de Los Angeles Lakers. De Nuggets haalden het in eigen huis met 113-96, ondanks 31 punten van Laker Kobe Bryant.

Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties