Van Holsbeeck: "Wasilewski heeft zich niets te verwijten" Sport
Van Holsbeeck: "Wasilewski heeft zich niets te verwijten"
Sport

Van Holsbeeck: "Wasilewski heeft zich niets te verwijten"

Anderlecht nuanceert maandag de berichtgeving over het incident waarbij Marcin Wasilewski zaterdagnacht betrokken was in Keulen. Volgens de club valt Wasilewski niets te verwijten.

"De verdediger heeft zaterdagmiddag de thuiswedstrijd van FC Köln tegen Werder Bremen bijgewoond op uitnodiging van zijn ploegmaat bij de nationale ploeg Slawomir Peszko. Na de wedstrijd zijn ze samen gaan eten. Na het diner besloten ze een taxi te nemen. Er ontstond een woordenwisseling tussen Peszko en de taxichauffeur. De politie werd er bijgehaald. Marcin Wasilewski mocht onmiddellijk beschikken en keerde op tijd terug naar Brussel", zo meldt Anderlecht.

"Na een paar telefoontjes en een gesprek vanmorgen met Marcin is gebleken dat de verdediger zich niets te verwijten heeft", vult Herman Van Holsbeeck, algemeen directeur van paars-wit, aan. "Het bewijs is dat hij onmiddellijk mocht beschikken na de discussie met de politie."

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties