Vandaag beslis jij of dit dameselftal uit de kleren gaat! (foto)

We hadden het enkele weken geleden al laten weten, maar vanavond is het zo ver. Krijgt Vlaanderen een ganse voetbalploeg uit de kleren? De dames van Royal Antwerp Football Club gingen namelijk een uitdaging aan: indien er 2.000 supporters langs het veld staan, zullen de dames zich gewillig laten fotograferen door niemand minder dan topfotograaf […]

We hadden het enkele weken geleden al laten weten, maar vanavond is het zo ver. Krijgt Vlaanderen een ganse voetbalploeg uit de kleren?
De dames van Royal Antwerp Football Club gingen namelijk een uitdaging aan: indien er 2.000 supporters langs het veld staan, zullen de dames zich gewillig laten fotograferen door niemand minder dan topfotograaf Henk Van Cauwenbergh voor een lingeriekalender.

Een uitstekend idee, dat is het minste wat je hiervan kan zeggen. Wij ondersteunen de actie dan ook graag en doen bij deze een warme oproep om vanavond massaal aanwezig te zijn. Met een beetje geluk zijn de dames bereid om bij 3.000 supporters wel degelijk helemaal uit de kleren te gaan – dus allen daarheen!

Wie ter plaatse mee de dames uit de kleren wil, rept zich naar de Bosuil in Antwerpen, waar de RAFC Ladies om 20.30 uur vanavond tegen het Hollandse Herenveen voetballen. Wij rekenen op een voorsmaakje van de dames wanneer ze de score openen! (KA)

Reacties

wpDiscuz