Vansummeren en Wynants tevreden met top-10 plaats Sport
Vansummeren en Wynants tevreden met top-10 plaats
Sport

Vansummeren en Wynants tevreden met top-10 plaats

Johan Vansummeren (Garmin) en Maarten Wynants (Rabobank) reden allebei een goede Parijs-Roubaix en finishten respectievelijk als negende en tiende in de eindstand.

"Ik zat in derde positie toen Tom Boonen weggereden is", getuigde Vansummeren, de winnaar van vorig jaar. "Hij heeft ons allemaal los uit het wiel gereden. Niets tegen te beginnen. Zelf had ik niet de superbenen zoals ik die vorig jaar wel had. Beter doen dan negende worden zat er dus niet in".

"Nadat we uit de strook van Arenberg gekomen waren, wist ik dat ik een goede wedstrijd aan het rijden was met sterke benen", aldus Maarten Wynants. "Even ben ik zelfs meegegaan met Ballan en Flecha toen we Boonen op achterstand reden. Maar ik wist dat ik met die grote namen rondom mij en Boonen achter mij niet weg kon blijven. Daarna is Boonen zelf weggereden. Indrukwekkend. Met Lars Boom heb ik van dat moment af gereden voor de tweede plaats en voor een plaats in de toptien. Meehelpen met Team Sky deden we niet omdat zij met twee kopmannen en twee helpers waren. Met mijn tiende plaats ga ik met een goed gevoel naar huis."

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties