Vechtpartij in NBA spaart pers niet (video) Sport
Vechtpartij in NBA spaart pers niet (video)
Sport

Vechtpartij in NBA spaart pers niet (video)

Boston Celtics-speler Rajon Rondo is woensdag in het NBA-duel tegen de Brooklyn Nets uitgesloten na het nodige trek- en duwwerk met Brooklyn-speler Kris Humphries. Hij zag zo een einde komen aan een indrukwekkende reeks van minstens tien assists per wedstrijd.

Boston verloor uiteindelijk met 95-83, maar na de wedstrijd was het opstootje het belangrijkste nieuwsfeit.

Op enkele seconden van de rust, bij een 51-35 stand in het voordeel van de Nets, begint Humphries een fout op Kevin Garnett. Rondo was daar absoluut niet mee gediend en stormde op de Nets-speler af. Er volgde flink wat duw-en trekwerk, waarbij meerdere spelers betrokken raakten. Ook een cameraman moest het ontgelden. Het duurde zo'n dertig seconden vooraleer de spelers bedaard konden worden.

Bekijk de beelden van de vechtpartij via YouTube:

Rondo werd uiteindelijk meteen uitgesloten, Humphries, Garnett en Nets-speler Gerald Wallace kregen een technische fout achter hun naam. Voor Rondo komt zo een einde aan een reeks van 37 opeenvolgende duels waarin hij minstens tien assists achter zijn naam kreeg. Het record (46) is in handen van Magic Johnson.

Belga Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties