Veldspeler pakt twee penalty’s in historisch Champions League-duel (video) Sport
Veldspeler pakt twee penalty’s in historisch Champions League-duel (video)
Sport

Veldspeler pakt twee penalty’s in historisch Champions League-duel (video)

Gekke toeren, gisteren tijdens het Champions League-duel tussen Ludogorets en Steaua Boekarest. Keeper van Ludogorets mocht gaan douchen na een rode kaart. Zijn vervanger verraste echter vriend en vijand met een onvoorstelbare blitsprestatie...
Feestje in Bulgarije! En terecht, want hun Ludogorets knikkerde gisteren Steaua Boekarest uit de play-offs van de Champions League. En hoe! In de heenwedstrijd won Steaua Boekarest met 1-0, dus moest Ludogorets een tandje bijsteken.

In de 92ste minuut trapte Wanderson het leer tegen de netten en moesten er dus verlengingen gespeeld worden. Daarin werd er niet meer gescoord, maar in de 119de minuut haalde Ludogorets-doelman Vladislav Styanov de doorgebroken Fernando Varela onderuit. Die kreeg een terechte rode kaart onder zijn neus geschoven, waarna de centrale verdediger Kosmin Moti onder de lat kwam te staan.

Een eitje dus voor Steaua Boekarest, dat de strafschoppenreeks nu wel graag zag komen. Maar tegen alle verwachtingen in haalde Moti niet één, maar twee penalty’s uit zijn doel (6-5) waardoor hij zich gelijk tot held van de avond ontpopte. Feestje voor Ludogorets, dat voor het eerst ooit mag deelnemen aan de Champions League. En Moti, die wordt gelijk een aantal miljoentjes duurder… (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties