Veni, vidi, vici! Keizer Romelu wordt in Rome verwelkomd door duizenden gekke Roma-fans Sport
Veni, vidi, vici! Keizer Romelu wordt in Rome verwelkomd door duizenden gekke Roma-fans
Sport

Veni, vidi, vici! Keizer Romelu wordt in Rome verwelkomd door duizenden gekke Roma-fans

Ein-de-lijk weet Romelu Lukaku waar hij het komende seizoen zal voetballen. De Rode Duivel verzilverde een transfer naar AS Roma en kwam daar vandaag (29/08) in de vooravond aan. Het leek wel alsof er keizer landde op de luchthaven!

Een dolle menigte van duizenden Roma-supporters verzamelde aan de luchthaven om hun nieuwe spits te verwelkomen. Met een brede glimlach en handjes zwaaiend wierp Lukaku zich (figuurlijk) in de armen van de fans.

Weerzien met Mourinho

In Roma wordt Lukaku herenigd met coach José Mourinho, met wie hij al samenwerkte bij Manchester United. Mourinho liet wel al weten dat hij de komst van 'Big Rom' te laat vindt. Afwachten dus op welke manier, en hoe snel, hij de Rode Duivel in zijn team zal gaan inpassen. Wat wel al vaststaat, is dat Lukaku bij de uitmatchen op vooral Inter, maar ook Juventus een 'warm' onthaal zal krijgen. Beide supportersclans zijn namelijk niet (meer) de beste vriendjes van Lukaku.

Hieronder wat impressies van de aankomst van de 'Gladiator' in Rome:

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties