Verdien geld aan de wederopstanding van Racing Genk! Sport
Verdien geld aan de wederopstanding van Racing Genk!
Sport

Verdien geld aan de wederopstanding van Racing Genk!

Vanavond openen Racing Genk en AA Gent de vijfde speeldag in de Jupiler Pro League. Het wordt een strijd tussen twee ploegen die voluit voor Play Off-1 gaan en alles op alles zullen zetten om hun concurrent uit te schakelen. Wat kunnen we vanavond verwachten?

De Cristal Arena kent niet meteen haar beste tijden. Het bestuur slaagt er niet in een nieuwe trainer aan te stellen na het vroegtijdige ontslag van Emilio Ferrera. Diverse kandidaten haakten al af. Huub Stevens bedankte vriendelijk en ook Yannis Anastasiou weigerde. De Griek traint momenteel Panathinaikos en wil daar bevestigen. Vanavond zit assistent-trainer Denier nog steeds op de trainersstoel bij de Limburgers.

Aan de overzijde kenden de bezoekers een vlotter seizoensbegin. De Ghelamco Arena zag vorige week een achterstand tegen Zulte Waregem omgebogen via Habibou en Milicevic (2x). De club heeft een positief doelsaldo dankzij de vlotte thuiswedstrijden. Het uitduel tegen Standard Luik werd dan ook nog eens verrassend met 0-1 gewonnen. Trainer Hein Vanhaezebrouck kan tevreden terugblikken op een geslaagde start.

De wederopstanding van Racing Genk?

Het is dan ook niet meer dan logisch dat je met een overwinning van de Buffalo’s tot 2,65 keer je inzet terugwint, althans via BesteOdds.be
. Of geloof jij eerder in de wederopstanding van de Limburgers? Ook dan kan je geld verdienen. Maar wees dan zo slim je weddenschap te plaatsen via BesteOdds.be. Naast een gratis aanmeldingsbonus krijg je daar bovendien sowieso de best mogelijke odd. Een kleine tip voor de voetbalsupporter!

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties