Verlaat Marc Wilmots de Rode Duivels vroegtijdig? Sport
Verlaat Marc Wilmots de Rode Duivels vroegtijdig?
Sport

Verlaat Marc Wilmots de Rode Duivels vroegtijdig?

Ajajaj, Marc Wilmots heeft een aantal uitspraken gedaan die wel eens in het verkeerde keelgat zouden kunnen schieten. Terwijl hij eerder zo overenthousiast was over zijn functie bij onze nationale ploeg, klonk hij nu wel helemaal anders.
Binnenkort beginnen we er weer aan. Dan halen de Rode Duivels hun handdoek weer boven om de ene na de andere kwalificatietegenstander af te drogen om vervolgens het EK 2016 te winnen. Man die de touwtjes vastheeft: Marc Wilmots. En tot voor kort was dat een vanzelfsprekendheid, maar sinds kort liggen de kaarten blijkbaar anders. Zo kan hij zijn trouwe supporters niet eens beloven dat hij onze troepen aan het einde van dit jaar nog aanvoert. “Ik heb een contract voor vier jaar getekend maar het is niet zeker dat ik vier jaar blijf. Ik kan elk moment weg. Ik heb op dit moment geen plannen in die richting. Ik doe dit nog heel graag. Ik heb een goed contact met iedereen. Maar nu zeggen dat ik hier in pakweg december nog ben, kan ik ook niet”, vertelt hij in Het Nieuwsblad.

Miljaar. Moest Wilmots er dan toch nog bijzijn op het EK in Frankrijk, heeft hij grote plannen. “Ik wil de halve finale bereiken. Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Nederland zet je zomaar niet opzij. En eerst moeten we nog door de kwalificaties”, klinkt het.

Wilmots blikt ook nog even terug op het WK. Hij benadrukte dat we over een goede ploeg beschikken, maar dat we vooraan een killer missen. “We hebben een aanval van Europese klasse, maar wereldklasse is het (nog) niet. Maar dat kan nog komen. Spelers zoals Arjen Robben of Robin van Persie zouden we heel goed kunnen gebruiken. Anderzijds: Hazard was 23. Toen Robben 23 was, was hij ook nog geen wereldklasse, hoor”, aldus de bondscoach. (KDN)

survey software

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties