Verloofde Zdenek Stybar: "De telefoon bleef maar rinkelen" Sport
Verloofde Zdenek Stybar: "De telefoon bleef maar rinkelen"
Sport

Verloofde Zdenek Stybar: "De telefoon bleef maar rinkelen"

Achter elke kampioen staat een sterke vrouw. In het geval van Zdenek Stybar is die rol weggelegd voor Ine Vanden Bergh, de Essense aan wie de nieuwe wereldkampioen jaren geleden zijn hart verloor. Ook zij heeft genoten van de derde wereldtitel.

Zdenek Stybar de dag nadien. Geen kater, geen dolle taferelen, gewoon een volgende dag in het rijk gevulde leven van de Tsjechische wielervedette.

“Eigenlijk was het bijna een ochtend als een ander”, glundert Ine Vanden Bergh, straks ook officieel de echtgenote van Zdenek Stybar. “We zijn tijdig opgestaan en hebben dan samen met de ouders van Zdenek, die bij ons logeren, het ontbijt genomen. (Lacht) En daarna is de telefoon beginnen rinkelen.”

Want ook de radiozenders wilden weten hoe de wereldkampioen zich daags nadien voelde.

“Zdenek gaat heel gemakkelijk met die aandacht om”, vertelt Ine. “En links en rechts voegt hij er nog een kwinkslag aan toe. Zo heeft hij ergens verteld dat we op een woensdag in oktober zullen trouwen. Dat was om te lachen. Plots zag hij het verhaal op Twitter opduiken. ‘Ik denk dat ze ermee weg zijn’, gniffelde hij. Maar voor alle duidelijkheid: we trouwen niet op een woensdag in oktober.”

Lees meer in de sportbijlage van uw krant

Foto RAYMOND VAN BEYGAERDEN: Stybar en zijn Ine GUY VAN DEN LANGENBERGH

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties