'Verrader' Tom De Sutter beroert de gemoederen (foto) Sport
'Verrader' Tom De Sutter beroert de gemoederen (foto)
Sport

'Verrader' Tom De Sutter beroert de gemoederen (foto)

Tom De Sutter, spits bij Club Brugge, zat zaterdagavond niet in het trainingshonk om Club naar de eerste plaats te loodsen. Evenmin genoot hij van zijn vrij weekend in één of andere discotheek, wat collega-voetballers wel eens plachten te doen. Nee, De Sutter zat op de voetbal. Als supporter van Lokeren. En net dat wordt hem kwalijk genomen.
Club Brugge moet op de eerste speeldag van Play-Off 1 aan de bak tegen Lokeren en sommige blauw-zwarte supporters vrezen blijkbaar dat hun spits niet honderd procent gemotiveerd zou zijn, gezien hij zaterdagavond voor Lokeren supporterde in de bekerfinale, gehuld in de kleuren van Lokeren.

Bij de Anderlecht-fans klinkt dan weer de hoon: zij jennen de Club-supporters door te stellen dat De Sutter niet voor Club supportert. "Eens een verrader, altijd een verrader", zo viel er op sociale media te lezen. Wie wel over wat humor beschikte, gaf het een andere draai: "De Sutter hoopt dat Lokeren wint zodat ze na het feestje vermoeid zouden zijn in de clash met Brugge op 28 maart".

Hoe dan ook, er heeft er maar 1 gelijk: De Sutter zelf. Een voetballer die niet te beroerd is om de ploeg van zijn hart te steunen, er tussen de gewone supporters te vertoeven en in zijn vrije tijd nog steeds honger naar het spelletje heeft: er zijn er andere. En als De Sutter er vrijdag twee binnen trapt, zal het rap gedaan zijn met de commentaren. (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties