Verschrikkelijke beelden tonen dramatische val Vansummeren in Ronde (video) Sport
Verschrikkelijke beelden tonen dramatische val Vansummeren in Ronde (video)
Sport

Verschrikkelijke beelden tonen dramatische val Vansummeren in Ronde (video)

De 98ste Ronde van Vlaanderen zou wel eens de geschiedenis kunnen ingaan als één van de meest incidentrijke ooit: de wedstrijd werd getekend door valpartijen. Bij een frontale aanrijding tussen Johan Vansummeren en een toeschouwer kwam de renner zwaar ten val, maar de geraakte dame verkeert in levensgevaar in het ziekenhuis.
In Wielsbeke stond de 65-jarige vrouw op een vluchtheuvel naar de wedstrijd te kijken, maar toen het peloton langs beide kanten voorbij sjeesde, moet Vansummeren de vluchtheuvel en de toeschouwers niet gezien hebben. Hij reed frontaal op hen in en trof de vrouw zwaar.

De renner werd naar het ziekenhuis afgevoerd, mogelijk heeft hij een breuk in het aangezicht opgelopen. De vrouw zou in levensgevaar zijn en momenteel een operatie aan de hersenen ondergaan. (KA)

Herbekijk hier de beelden van de val zoals ze gefilmd werden door een toeschouwer, daaronder vind je de beelden die VTM daarna ter plekke schoot.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties