Vlaamse veldrijder juicht te vroeg en gaat genadeloos af (video)

Juichen mag, te vroeg juichen is dan weer geen goed idee. Helaas koos ene Wietse Bosmans voor de tweede optie en maakte hij zich zo onsterfelijk belachelijk.Gisteren was het alweer fietsdag. Met z’n allen de bossen in en om ter snelst op die trappers rammen. Op de planning stond de Krawatencross in Lille. Niels Albert […]

Juichen mag, te vroeg juichen is dan weer geen goed idee. Helaas koos ene Wietse Bosmans voor de tweede optie en maakte hij zich zo onsterfelijk belachelijk.
Gisteren was het alweer fietsdag. Met z’n allen de bossen in en om ter snelst op die trappers rammen. Op de planning stond de Krawatencross in Lille. Niels Albert deed wat hij moest doen, id est Nys en Pauwels achter hem laten en de trofee incasseren.

Maar bij de beloften viel er een pak meer te beleven. Daar streden Van Aert, Merlier, Eising, Sweeck, van Kessel en Bosmans voor de eerste prijs, maar het werd uiteindelijk Merlier die aan het langste eind trok. Uiteindelijk, want even voordien dacht Bosmans de cross nog gewonnen te hebben. Hij reed inderdaad als eerste over de meet, maar vergat dat er nog één volledig ronde gereden moest worden.

Zijn vrij arrogante vreugdedansje mocht dan ook al gauw op heel wat (uit)gelach rekenen. Neem daarbij dat Bosmans even voordien in de clinch lag met Van Aert wegens te koppig en het plaatje was compleet. Een dagje egocentrische afgang. Die zijn het pijnlijkst. En daarom ook het beste leedvermaak voor de toeschouwers. Kijkt u zelf maar! (KDN)

Reacties

wpDiscuz