Voetbalfans in shock nadat Haaland (1m94) poseert met boomlange basketter: "Hij lijkt een dwerg!" Sport
Voetbalfans in shock nadat Haaland (1m94) poseert met boomlange basketter: "Hij lijkt een dwerg!"
Sport

Voetbalfans in shock nadat Haaland (1m94) poseert met boomlange basketter: "Hij lijkt een dwerg!"

Voetbalfans zijn compleet in shock nadat Erling Haaland, die 1,94 meter lang is, eruitzag als een ‘dwerg’ toen hij poseerde met een ‘reusachtige’ basketter, de Senegalees Mamadou Ndiaye. Ndiaye verbroederde met een aantal spelers van Manchester City na hun zege tegen West Ham.

De 2,29 meter lange basketter torende hoog boven Ederson, Bernardo Silva en Haaland uit op een foto, die snel viraal ging op sociale media, waarbij voetbalfans zich afvroegen hoe één man Haaland zo klein kon laten lijken. Iemand zei: “Haaland lijkt wel een dwerg op deze foto! In ben volledig in shock.”

"Bernardo Silva is onbestaande!"

Iemand anders reageerde: “Ok, we kijken allemaal naar Haaland… Maar kijk Bernardo Silva! Hij is onbestaande!” Ten slotte zei een fan: “Bevredigend om te zien dat Haaland ook maar een gewone sterveling is…” Ndiaye deelde de foto zelf op zijn sociale mediapagina, met de tekst: "Let's do this!!!" De boomlange basketter eindigde zijn professionele carrière in 2020 in Mexico. In 2016 haalde hij niet de NBA-draft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties