Voetballer David Destorme zwaargewond bij verkeersongeval Sport
Voetballer David Destorme zwaargewond bij verkeersongeval
Sport

Voetballer David Destorme zwaargewond bij verkeersongeval

David Destorme, middenvelder bij KV Mechelen, is zondagmorgen zwaargewond geraakt bij een verkeersongeval. In een eerste reactie aan Belga kan de club het nieuws nog niet bevestigen.

"Wij zijn ons aan het informeren en zullen dan communiceren", zegt woordvoerder Dirk Van de Sande. Volgens Het Laatste Nieuws gebeurde het ongeval rond 7 uur op de E34 richting Knokke. Om een nog onduidelijke reden zou Destorme de controle over het stuur van zijn Mercedes zijn verloren en drie meter lager naast de snelweg zijn beland.

De wagen doorploegde een gracht, knalde tegen een boom en kwam uiteindelijk op zijn dak tot stilstand tegen een boom. De brandweer moest een takelbedrijf vorderen om het wrak te liften vooraleer Destorme bevrijd kon worden. De 34-jarige voetballer werd met zware verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis AZ Nikolaas. Volgens de eerste berichten zou hij niet in levensgevaar zijn.

Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties