Voetballertje van 1,5 ondertekent eerste profcontract (video) Sport
Voetballertje van 1,5 ondertekent eerste profcontract (video)
Sport

Voetballertje van 1,5 ondertekent eerste profcontract (video)

De kleine Baer van der Meij, de kleuter van 1,5 die als voetbaltalent furore maakt op YouTube, heeft nu ook een ‘echt’ voetbalcontract op zak. De jongen ondertekende gisteren bij VVV-Venlo een profcontract voor tien jaar.
Grap uiteraard, maar de Hollandse club maakt handig gebruik van de beroemdheid die Baer verwierf dankzij zijn drie welgemikte trappen (video) in een speelgoedkist. Het YouTube-filmpje van de kleine werd intussen al meer dan 900.000 keer bekeken, haalde het CNN-nieuws en werd ook al op de site van het gerenommeerde Sports Illustrated gezet.

Volgens het persbericht van VVV-Venlo is “de favoriete positie van de peuter nog niet vastgesteld. Wel kan men spreken van een rechtsbenige speler met een zeer goede traptechniek, een enorm doorzettingsvermogen en niet onbelangrijk: de voetbalgenen van grootvader van der Meij (die als jongeman bij de club speelde).” Baer zelf zei bij de ondertekening van zijn contract enkel “bal”. Toch al een echte profvoetballer dus. (AH)

http://www.youtube.com/watch?v=sZGhGbfzCSU

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties