Voetbalspeler met ultieme reflex redt leven van tegenstander (video) Sport
Voetbalspeler met ultieme reflex redt leven van tegenstander (video)
Sport

Voetbalspeler met ultieme reflex redt leven van tegenstander (video)

Wie dacht dat ze in Oekraïne momenteel enkel met tanks reden, heeft het mis. Want nakende oorlog of niet, er moet en zal gevoetbald worden!

En van deze kerel kunnen sommige fans binnen de Belgische competitie met momenten nog iets leren. In de wedstrijd tussen Dynamo Kiev en Dnipro loopt het in de eenentwintigste meer dan goed fout.

Dnipro's doelman maakt, bewust of niet, een gruwelijke fout. Tijdens het uit de lucht plukken van de bal, komt zijn knie in volle snelheid terecht in het aangezicht van middenvelder Oleh Husyev. De klap krijgt de voetballer meteen op de grond. En de doelman? Die speelt rustig voort.

Gelukkig is er nog ene Jaba Kankava die, in tegenstelling tot zijn eigen doelman, wél meteen begrijpt wat er aan de hand is. Want tijdens de klap belandt Olehs tong in diens luchtpijp. Met mogelijk gevaar op verstikking mag er geen seconde verloren gaan. En gelukkig weet de reddende engel ook meteen wat te doen. In een ultiem gebaar van sportiviteit en professionalisme, redt hij z'n tegenstander van wat mogelijks een gruwelijke dood had kunnen zijn (RVH)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties