Voorzitter Woluwe: "Historische dag voor de club" Sport
Voorzitter Woluwe: "Historische dag voor de club"
Sport

Voorzitter Woluwe: "Historische dag voor de club"

"De beslissing van het BAS om ons de licentie toe te kennen was de juiste", zo zei White Star-voorzitter Michel Farin donderdagavond. "We hebben een straf team bijeengebracht om dit te bewerkstelligen. Dit is een historische dag voor de club."

"Vandaag hebben we een eerste strijd gewonnen, de juridische. Nu is het aan ons om die overwinning ook op sportief vlak te vertalen", stelde kersvers White Star-trainer Ludovic Batelli. "We zullen de luis in de pels van deze eindronde proberen zijn. Mijn spelers kunnen voetballen zonder druk".

"We moeten uit al het leed van de voorbije maanden de nodige vechtlust putten om nu zes schitterende wedstrijden te spelen", ging de Franse coach verder. Batelli hield er ook aan iedereen te bedanken die een aandeel had in de goede afloop. "Ik ben erg trots op het vertrouwen dat ik nu krijg als coach. Ik wil dat vertrouwen waard zijn."

Foto Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties