Vossen: "Houding Mboyo is onaanvaardbaar" Sport
Vossen: "Houding Mboyo is onaanvaardbaar"
Sport

Vossen: "Houding Mboyo is onaanvaardbaar"

Zondag, na het debacle tegen Waasland-Beveren, kwam het tot een explosie bij Genk-speler Jelle Vossen. Er kwamen krachttermen over zijn lippen die we van hem niet gewoon waren. Na dag 1 van het tijdperk Emilio Ferrera fleurde hij al een beetje op. Toch blijft Vossen het moeilijk hebben de situatie.

Zelf zegt hij dat hij zondag geen getuige was van "het incident met Mboyo". "Daar kan je maar één zaak op zeggen: zulk gedrag kan niet door de beugel. Maandag heeft hij zich voor de groep wel geëxcuseerd. Naar de rest van de ploeg toe was zijn houding onaanvaardbaar. Hij moet op het veld tonen dat hij de ploeg de nodige diensten kan bewijzen.”

WK weg?

Ondertussen ziet Vossen zijn WK-kansen smelten als sneeuw voor de zon. “Ik geef me altijd voor de volle honderd procent. Maar word ik daarvoor beloond? Telkens er contacten zijn met andere ploegen, is het precies alsof die genegeerd worden. Nooit leiden die tot een positief einde."

"Ik laat me daardoor niet kennen, ik blijf me geven. Maar ik voel me wel de grote dupe van dit seizoen, ja. Al maanden word ik in een ondankbare rol geduwd. Maar als ik dan zie dat ik in de laatste vier wedstrijden niet één kans heb gekregen, word ik daar niet vrolijk van. Zeker niet met het WK in mijn achterhoofd.”

MG Foto JG

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties