Vriendin Tom Boonen heeft miskraam Sport
Vriendin Tom Boonen heeft miskraam
Sport

Vriendin Tom Boonen heeft miskraam

Pijnlijk nieuws uit het thuisfront van Tom Boonen. Lore – zijn 30-jarige vriendin – heeft een miskraam gehad. Bijgevolg liet Tom Boonen weten dat hij zondag niet deelneemt aan Milaan-Sanremo.
Nadat onlangs Brigitta Callens haar ongeboren baby verloor, heeft ook Lore Van de Weyer een miskraam gehad. De 30-jarige vriendin van onze wielertrots Tom Boonen kondigde tien dagen geleden in alle fierheid aan dat zij en Tom een kindje verwachten, maar moeder Natuur stak daar spijtig genoeg een stokje voor. Logisch dan ook dat Tom een rustperiode inlast om het verlies samen met zijn vriendin te verwerken en bijgevolg niet aantreedt tijdens Milaan-Sanremo deze zondag.

Zijn ploeg Omega Pharma-Quick-Step liet gelijk weten dat ze er het hart van in zijn. “Alle renners, begeleiders en sponsors van het team wensen Lore en Tom veel sterkte in deze moeilijke periode. We hopen dat het paar de kracht vindt om hier door te komen. We vragen ook iedereen de privacy van Lore, Tom en hun familie te respecteren”, klonk het.

Twitter wordt momenteel overspoeld door steunbetuigingen van collega-coureurs en fans. Zo maakte Fabian Cancellara duidelijk dat familie altijd op de eerste plaats staat. “Het leven is meer dan koers. Familie komt op de eerste plaats. Ik steun Tom Boonen en Lore in dit moeilijke moment”, klonk het. Sterkte, wielerkoning! (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties