Vuelta-winnaar Horner (41) heeft nog geen ploeg Sport
Vuelta-winnaar Horner (41) heeft nog geen ploeg
Sport

Vuelta-winnaar Horner (41) heeft nog geen ploeg

De Amerikaan Chris Horner weet nog altijd niet voor welk team hij volgend jaar fietst. De verrassende winnaar van de voorbije Ronde van Spanje viert op 23 oktober zijn 42e verjaardag.

"Ja, ik ben verrast dat Chris nog geen nieuwe ploeg heeft gevonden", zegt zijn zaakwaarnemer Michael Rutherford aan cyclingnews. "Ik had verwacht dat hij na het winnen van de Vuelta een deal zou kunnen afsluiten, maar voorlopig is er nog geen. We proberen een akkoord te vinden met een ploeg uit de WorldTour. Meer kan ik voorlopig niet kwijt."

Horners huidige ploeg RadioShack-Leopard Trek verdwijnt na dit seizoen. Een groot aantal renners, onder wie Fabian Cancellara en Stijn Devolder, verhuizen mee naar de opvolger Trek. Horner kreeg echter (nog) geen aanbieding van het team.

"Ik kan alleen maar zeggen dat we momenteel met een aantal teams in gesprek zijn, maar een akkoord is er nog niet. Chris wil hoe dan ook bij een WorldTour-ploeg blijven."

Horner komt dit seizoen niet meer in actie nadat hij op het WK in Firenze enkele ribben brak in een valpartij.

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties