Vuelta-winnaar Horner (42) uit frustraties in lange reeks tweets Sport
Vuelta-winnaar Horner (42) uit frustraties in lange reeks tweets
Sport

Vuelta-winnaar Horner (42) uit frustraties in lange reeks tweets

Het zit Chris Horner, bijna 42, duidelijk hoog dat hij weinig erkenning krijgt voor zijn verrassende eindzege in de voorbije Vuelta.

In een lange reeks tweets somt de Amerikaan dinsdag al de opofferingen op die hij gedurende zijn carrière moest brengen. Tussen de regels uit Horner tegelijk zijn frustraties over de dopingverdenkingen aan zijn adres en over het feit dat hij nog geen ploeg heeft voor 2014.

"Als 15-jarige om 4u30 opstaan om voor schooltijd te trainen, in de hoop ooit een grote ronde te winnen. Zonder geld en per lift het land doorkruisen om op wedstrijden te geraken. De nacht doorbrengen in de auto of op een bank in het park. Je eigen licentie kopen omdat je geen kans krijgt van ProTeams."

"Elke race winnen in de VS maar passen voor het grote geld om voor een minimumloon in Europa te rijden. De ladder opklimmen, vertrouwen krijgen, bewijzen dat je een leider kan zijn. Het vertrouwen kwijtspelen maar hard blijven werken. Een levenswerk zien uitmonden in een trui maar even snel weer zien afgebroken worden ... Ik deed het allemaal ... Toch blijft de droom duren, of men mij nu wel of niet gelooft."

Foto Photo News

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties