Vul je portefeuille met een stunt uit West-Vlaanderen Sport
Vul je portefeuille met een stunt uit West-Vlaanderen
Sport

Vul je portefeuille met een stunt uit West-Vlaanderen

Vanavond openen AA Gent en KV Kortrijk de zesde speeldag in de Jupiler Pro League. De West-Vlaamse club gaat op bezoek bij hun voormalige trainer en hoopt op een stunt. De leraar en leerling staan tegenover elkaar.


AA Gent kende een vlot competitiebegin onder kersvers trainer Hein Vanhaezebrouck. Ondanks het verlies tegen Racing Genk moeten ze hun goede start doortrekken. De Buffalo’s hebben al bewezen een stevige thuisreputatie te hebben en willen dat ook dit seizoen opnieuw opbouwen.

In West-Vlaanderen verloopt de start stroef. Na vijf jaar onder het imperium van Hein Vanhaezebrouck heeft de club nu tijd nodig om onder trainer Yves Vanderhaeghe opnieuw op de rails te rijden. Een teleurstellende vijftiende plaats lijkt maar een momentopname.

De leraar en de leerling staan tegenover elkaar

Mogelijk stunten de West-Vlamingen dus vanavond al tegen hun leraar. En dan kunnen wij er geld aan verdienen. Via BesteOdds.be krijg je immers 6,25 keer je inzet terug. Absurd toch? Of speel je liever op safe en vertrouw je op de kennis van trainer Hein Vanhaezebrouck? Ook dan blijkt er geld te verdienen via BesteOdds.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties