Vuurwerk zet Nederlandse bekerfinale helemaal op zijn kop (video)

De Ajax supporters wilden hun aanwezigheid in de kuip niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Vijf jaar geleden was het sinds de fans van de Amsterdamse club nog eens op de tribunes van het Feyenoord stadion mochten plaatsnemen. Bij een 1-0 voorsprong tegen PEC Zwolle, de ploeg van ex-Standard-coach Ron Jans ging het helemaal fout. De supporters van […]

De Ajax supporters wilden hun aanwezigheid in de kuip niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Vijf jaar geleden was het sinds de fans van de Amsterdamse club nog eens op de tribunes van het Feyenoord stadion mochten plaatsnemen. Bij een 1-0 voorsprong tegen PEC Zwolle, de ploeg van ex-Standard-coach Ron Jans ging het helemaal fout.

De supporters van Ajax vonden er niets beters op dan het veld te bestoken met vuurwerk, nota bene richting eigen doelman Vermeer. De wedstrijd werd een halfuur stilgelegd en huidig directeur marketing bij Ajax Edwin van der Sar maande de fans aan tot kalmte.

 Ironisch genoeg had het vuurwerk een dramatisch gevolg voor de wedstrijd van Ajax. Na de onderbreking kregen ze nog vijf doelpunten rond de oren met een 5-1 nederlaag tot gevolg.

Reacties

wpDiscuz