Deze waanzinnige villa van Michael Jordan inclusief indoor basketbalveld staat te koop voor een ‘spotprijs’

Wie heeft interesse?

Michael Jordan is weer immens populair door de Netflix-documentaire ‘The Last Dance’. Hier zien we hoe de beste basketballer aller tijden zijn laatste seizoen heeft beleefd bij de Chicago Bulls. Een prachtige docu-serie en het wordt nu al beschouwd als één van de beste ooit.

Huisje te koop inclusief indoor basketbalveld

Eén ding wat alvast heel duidelijk wordt tijdens deze documentaire is dat Michael Jordan schatrijk is dankzij zijn basketbalcarrière en lucratieve sponsordeals. Met zijn geld kocht hij destijds een waanzinnige villa ter waarde van 26 miljoen euro in Chicago.

Hij woonde er vervolgens maar liefst 11 jaar met zijn gezin, maar probeert deze als sinds 2014 te verkopen. Zonder succes en MJ is ondertussen gezakt met maar liefst 12 miljoen euro in prijs. De villa kost nu nog ‘maar’ 14 miljoen dollar dus. Eigenlijk een spotprijs voor zo’n villa.

Lees verder onder de foto

Nochtans heeft de villa alles wat je maar kan wensen. Denk maar aan negen slaapkamers, vijftien badkamers,een golfterrein, een tennisveld, een luxueus zwembad, een gigantisch perceel en zelfs een indoor basketbalveld.

Potentiële nieuwe eigenaars worden echter afgeschrikt omdat Michael Jordan de woning nogal extreem in eigen stijl heeft gepersonaliseerd. Kijk maar eens in onderstaande video.

Reacties

wpDiscuz