Waarom België niet kan verliezen tegen de USA Sport
Waarom België niet kan verliezen tegen de USA
Sport

Waarom België niet kan verliezen tegen de USA

Waarde landgenoten, vanavond is het zover!
Niemand minder dan de VS, the US of A, krijgen vanavond de eer ons volgende slachtoffer te worden op weg naar de beker waar heel de wereld over praat. De naar gewoonte van vertrouwen uitpuilende Amerikanen geven zich in het zog van hun Duitse coach niet zomaar gewonnen en demonstreren via diverse kanalen zelfs enige blijk van vertrouwen in een overwinning! Hoog tijd dus om één en ander recht te zetten, wat denken die Yankees wel?

Voor eens en voor altijd: Waarom onze Duivels niet kunnen verliezen tegen de USA:

1) Wij hebben Courtois

2) Zo goed als alle statistieken spreken in ons voordeel, een kleine greep uit een lange lijst: aantal deelnames aan een WK (12 tov 10), doelsaldo aller tijden op een WK (-14 tov -24), totale marktwaarde spelers (378M tov 63M), gemiddelde lengte van de penis van de mannelijke inwoners (15.85cm tov 12.9cm).

3) Wij hebben Courtois

4) In Amerika is voetbal slechts geliefd bij 8,2% van de sportfanaten. De gemiddelde Homer Simpson vergaapt zich eerder aan baseball, basketbal, american football en hockey. Bovendien wordt de nobelste aller balsporten aldaar beschouwd als vrouwensport en hebben ze er een apart woord moeten voor uitvinden voor ze er zelfs maar konden aan beginnen. So let's play some soccer suckers!

5) Football is in Amerika eigenlijk een sport die grotendeels met de handen gespeeld wordt door kleerkasten van 1m120 (diezelfde kerels van het laatste statistiekje bij punt 2?). But hey, what's in a name?

6) Wij hebben Courtois en ook Hazard die nog moeten ontploffen ... en laat dat nu net iets zijn wat tegen de USA geweldig in de mode is!

De Amerikaan is ontegensprekelijk wél in het voordeel qua acteerprestaties en ook bij de 'sterren' van Klinsmann is Hollywood nooit veraf. Er zijn dit toernooi echter al genoeg oscarnominaties uitgedeeld en we naderen de beslissende fase van het tornooi waardoor stilaan ook de betere fluiters het veld mogen betreden. Bovendien is de scheids een Algerijn en heeft hij dus ongetwijfeld vrienden en familie in onze contreien!

Het laatste argument is daarmee weerlegd, geen Amerikaan die er nu nog aan denkt van zich te laten horen!

Gentlemen, let's play ball !

(DaLe)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties