Waasland-Beveren krijgt 200 spelers aangeboden Sport
Waasland-Beveren krijgt 200 spelers aangeboden
Sport

Waasland-Beveren krijgt 200 spelers aangeboden

Waasland-Beveren is (opnieuw) eersteklasser en dus interessant op de transfermarkt. De Wase fusieclub kondigde immers aan dat het acht à negen spelers wil aantrekken om in eerste klasse niet door de mand te vallen. En dat is de makelaars niet ontgaan.

"Ik overdrijf niet als ik zeg dat we meer dan 200 spelers aangeboden gekregen hebben", stelt manager Dirk Poppe. "Zeker vijftig makelaars hebben hun lijstje met toppers ingediend. Spelers uit Brazilië, Argentinië, Frankrijk, Italië, Nederland, Afrika… Je houdt het niet voor mogelijk. Deze week nemen we geen beslissingen, de spelers zijn nu nog te duur. Ik houd me de komende dagen vooral bezig met praten en inventariseren. Pas zaterdag zitten we een keer samen om het eerste prioriteitenlijstje op te stellen."

Waasland-Beveren maakt donderdag wel een afspraak met Tomasz Radzinski om te praten over een contractverlenging.

Waasland-Beveren plant donderdagavond voor en na de wedstrijd tegen Westerlo een uitgebreide viering ter ere van de promotie naar eerste nationale. Iets na 20u beginnen de feestelijkheden. Eerst wordt Michaël Clepkens geëerd als speler van het jaar. Ook het doelpunt van het jaar wordt bekroond en hiervoor komt het drietal Snelders, Didier en Seoudi nog in aanmerking. Tijdens de rust krijgen de supporters gratis drank. Na de wedstrijd wordt er vuurwerk afgestoken.

ST/ENCA

Foto Isosport

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties