Waasland-Beveren wil van Bjorn De Wilde af Sport
Waasland-Beveren wil van Bjorn De Wilde af
Sport

Waasland-Beveren wil van Bjorn De Wilde af

Nadat Bjorn De Wilde er niet in slaagde om in de transferperiode een nieuwe ploeg te vinden, besloot hij om nog een seizoen bij Waasland-Beveren te voetballen. Dat was echter buiten de club zelf gerekend.
De Wilde, die zo'n tien jaar in de Belgische eerste klasse speelde en de laatste twee jaar in de tweede klasse vertoefde, kreeg een aangetekende brief met de melding dat hij niet meer welkom is bij de club. Eerst werd hij nog naar de B-kern verbannen, daarna mocht hij geen matchen meer spelen en nu is zelfs trainen uit den boze. De Gentenaar kaartte het gebrek aan respect van Waasland-Beveren aan op Twitter: "Gewoon een mens proberen te kraken, omdat hij zijn contract zou verbreken."

De club wilde voorlopig nog geen uitleg geven en ook op een reactie van De Wilde is het nog wachten tot de twee partijen zelf een duidelijk gesprek gehad hebben.

De Gentenaar is geen onbesproken figuur in het voetbalwereldje. Hij was bijvoorbeeld de eerste voetballer die in 2009 vaderschapsverlof opnam om samen met zijn vrouw, ex-Miss België Eveline Hoste, voor zijn pasgeboren kind te zorgen. (JL)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties