Wat als AC Monza wint van topclub in Serie A? Dan krijgen ze bus vol prostituees (cadeau van Berlusconi) Sport
Wat als AC Monza wint van topclub in Serie A? Dan krijgen ze bus vol prostituees (cadeau van Berlusconi)
Sport

Wat als AC Monza wint van topclub in Serie A? Dan krijgen ze bus vol prostituees (cadeau van Berlusconi)

Silvio Berlusconi (85) is even beroemd als berucht, binnen en buiten Italië. De controversiële ondernemer en politicus, tot drie maal toe premier van zijn land, laat zich ook regelmatig gelden in het Italiaanse voetbal. Hij zwaaide jarenlang de plak bij AC Milan en tegenwoordig heeft hij het voor het zeggen bij AC Monza, dat dit seizoen promoveerde naar de Serie A, de Italiaanse eerste klasse.

Bij Monza werd er onlangs een (vroeg) kerstfeestjes gevierd en ook voorzitter Berlusconi kwam aan het woord. En hoe! Hij zei onder andere: “Als mijn spelers een van de grote clubs verslaan, laat ik hen in de kleedkamer opwachten door een bus vol met prostituees.” De uitspraak werd op evenveel jolijt als verbazing onthaald door de spelers en andere aanwezigen.

Geen baarden, geen tattoos

Natuurlijk was niet iedereen in zijn nopjes met de volgens velen ‘vrouwonvriendelijke’ uitspraak van Berlusconi. Vrouwelijk senator Daniela Sbrollini, van de liberale partij Italia Viva, spreekt van een slechte grap waar je sprakeloos van wordt. “De typische vrouwenhater in Berlusconi komt weer naar boven,” zei ze.

Wat als AC Monza wint van topclub in Serie A? Dan krijgen ze bus vol prostituees (cadeau van Berlusconi)

Voor het seizoen liet Berlusconi zich trouwens ook al eens gelden naar zijn spelers toe, door te zeggen: “Mijn spelers mogen geen tattoos of oorringen tonen, net zoals ze geen baarden mogen hebben. Hun haar moet netjes zijn, daar wil ik zelf een kapper voor inhuren.”

Monza begon slecht aan het seizoen met vijf nederlagen op rij, maar won van de volgende duels er vijf en staat momenteel op de veertiende plek. Afwachten of ze binnenkort een topclub over de knie kunnen leggen en of de voorzitter dan zijn belofte houdt.

(Bron: hln.be)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties