Wayne Rooney doet weer een move

Stervoetballer Wayne Rooney onthult zijn ultieme geheimpje. Om “in shape” te blijven volgt de Engelse spits Zumbalessen, de danswork-outhype die vooral vrouwen trekt… Voetballers in de fitness, niets voor Rooney. De playboy heeft zo zijn eigen manier om in topconditie te blijven. De 25-jarige Manchester United spits zou zelfs helemaal verslaafd zijn aan Zumba, Aerobiclessen […]

Stervoetballer Wayne Rooney onthult zijn ultieme geheimpje. Om “in shape” te blijven volgt de Engelse spits Zumbalessen, de danswork-outhype die vooral vrouwen trekt…

Voetballers in de fitness, niets voor Rooney. De playboy heeft zo zijn eigen manier om in topconditie te blijven. De 25-jarige Manchester United spits zou zelfs helemaal verslaafd zijn aan Zumba, Aerobiclessen met salsa-, Bollywood- en buikdansmoves en volgt zo’n drie lessen per week.
 
Rooney beweert zelfs dat de extra workouts een grote reden zijn voor zijn “sensationele performance” van dit voetbalseizoen. Hij scoorde namelijk al heel wat doelpunten, maar of dat het enige sensationele is wat hij wil scoren? Volgens ons wil hij zijn jonge wilde haren weer eens niet kwijt… De ijdele scheefpoeper onderging deze zomer nog een haartransplantatie, waar hij al even enthousiast over was.

“De meeste oudere spelers zijn yoga gestart. Maar dat vindt Wayne te saai. Hij vindt Zumba leuk omdat het energiek is. En hij leerde nog een paar dansmoves ook”, zei een kennis. Nuja, als hij daar zijn lust wat in kwijt kan, heeft Madame Rooney er geen probleem mee. Zij was ten slotte degene die hem de opzwepende workout voorstelde… (IV)

Dit zijn de oefeningen die Rooney nu bijna dagelijks doet:

Reacties

wpDiscuz