Wedstrijd Beerschot-Wilrijk ook stilgelegd na rellen (video) Sport
Wedstrijd Beerschot-Wilrijk ook stilgelegd na rellen (video)
Sport

Wedstrijd Beerschot-Wilrijk ook stilgelegd na rellen (video)

’t Is niet alleen oorlog in Oekraïne, afgelopen weekend was het ook op onze voetbalvelden prijs. Op Antwerp – dat wisten we al – maar tevens tijdens de wedstrijd Herentals - Beerschot-Wilrijk. Tien minuten lang werd er gebatterd tussen de supporters van beide teams, net niet lang genoeg om de wedstrijd definitief af te blazen.
Antwerp had het vlaggen afgelopen weekend. De supporters kregen het op hun heupen van de teleurstellende resultaten en maakten daarom duidelijk dat het beter moet. Met ettelijke kilo’s Bengaals vuur. Ook tijdens de wedstrijd Herentals - Beerschot-Wilrijk viel er plots een Bengaals vuurtje te bespeuren op de grasmat. Eentje maar, maar er werd wel stevig gezeverd tussen beide supporterskernen.

Kruitvat was het terugkomen van Beerschot van 1-0 naar 1-2. Beerschot schijnt de gedoodverfde kampioen te zijn in 1ste Provinciale, Herentals prijkt op nummer drie. Dus is enige wrevel wel begrijpelijk, maar uiteraard niet goed te praten. Tien minuten lang werd er stevig met bier gejongleerd en wierpen de supporters masturbatiesignalen naar elkaar toe.

Voor gezelligheid een dikke tien, dus. Feestje duurde tien minuten, en zo lang werd de wedstrijd stilgelegd. Uiteindelijk konden de spelers van Beerschot-Wilrijk de opgehitste legertroepen tot bedaren brengen en kon de wedstrijd uitgespeeld worden. (KDN)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties