Weeral Rode Duivel definitief out voor Brazilië Sport
Weeral Rode Duivel definitief out voor Brazilië
Sport

Weeral Rode Duivel definitief out voor Brazilië

Het parcours van de Rode Duivels richting Brazilië lijkt een beetje op dat van de Ronde van Vlaanderen vandaag: een accident is snel gebeurd. Nu werd weer een Rode Duivel slachtoffer van een zware blessure die hem uitschakelt voor de hoogmis van het voetbal.
Toen vorige week Benteke uitviel met een gescheurde achillespees, kreeg Wilmots al de zware taak een vervanger te zoeken voor zijn favoriete spits. Maar nu wordt de nationale ploeg getroffen door een eerdere plaag: de vloek van de derde doelman.

België en derde doelmannen, het is geen makkelijke bevalling. Eerst was er Jean-Francois Gillet, die door een schorsing vanwege een omkoopschandaal uitgeschakeld is voor Brazilië. Daarna was er commotie omdat Casteels en eventjes Kaminski de voorkeur kregen op Silvio Proto. Nu is er de zware blessure van Koen Casteels, die bij het uitkomen buiten zijn Hoffenheim-doelgebied frontaal botste met Adrian Ramos, spits van Hertha Berlijn. Hij brak daarbij zijn scheenbeen. Bekijk hier de foto van een huilende Casteels.

Wie nu de volgende derde doelman van de Rode Duivels moet worden? Die discussie zal de komende dagen weer serieus opflakkeren, maar hier kan je alvast je mening kwijt: (KA)

survey tool

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties