Werkelijk marginaal: zware rellen na verliesmatch Antwerp (video) Sport
Werkelijk marginaal: zware rellen na verliesmatch Antwerp (video)
Sport

Werkelijk marginaal: zware rellen na verliesmatch Antwerp (video)

Gisteren speelde Antwerp voor de titel. Bij winst waren de mannen van de Bosuil kampioen en zouden ze voor het eerst in twaalf jaar weer naar eerste klasse kunnen. Bij verlies of gelijkspel zou Antwerp voor het dertiende jaar op rij in tweede klasse moeten spelen.

Antwerp speelde 0-0 en wat iedereen vreesde is ook uitgekomen. Honderden fans konden niet om met hun frustraties en bestormden enkele minuten na de match het veld. De relschoppers probeerden het vak van de Eupen-supporters aan te vallen, maar de politie kon dit voorkomen met het waterkanon. Daar bleef het jammer genoeg niet bij.

Bij het verlaten van het stadion moest het ergste nog komen. Supporters en politie raakten slaags. Terwijl de hooligans de politie bekogelden met alles dat ze konden vinden, schakelde de politie dan weer het waterkanon in. Er werden ook meerdere combi's aangevallen en één politiecombi werd zelfs in brand gestoken. Ook een bushokje moest de furie van de supporters ondergaan. Uiteindelijk geraakten er 12 agenten gewond en er werden vijf Antwerp-hooligans opgepakt.

Bron: GVA

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties