Wesley's bij de vleet in Nederland Sport
Wesley's bij de vleet in Nederland
Sport

Wesley's bij de vleet in Nederland

De glansprestaties van het Nederlandse elftal dringen tot diep in het dagelijkse leven door. De jongste weken zijn er bij onze noorderburen heel wat Wesley’s geboren. En daar zou Wesley Sneijder, een van de sterkouders van Oranje, voor iets kunnen tussenzitten.

Niet dat Wesley zelf alle dames aan zijn degen reeg. De ouders noemen hun kinderen gewoon naar de topvoetballer omdat-ie het allesbehalve onaardig doet op het WK Voetbal in Zuid-Afrika. De voetballer scoorde al een paar keer en was ook in de combinatie een niet te missen schakel.

Lullen we hier uit onze nek? Voor een keer niet. Want uit het kwartaalrapport van de Sociale Verzekeringsbank blijkt dat in juni bijna twee keer zo veel Nederlandse ouders hun ‘kleine’ Wesley doopten.

Van een stijging van Robins (Van Persie), Dirken (Kuyt) en Arjens (Robben) is er nog geen sprake. Misschien wel na het beslissende doelpunt nu zondagavond in de WK-finale? (SF)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties