West-Vlaamse degradatiederby in de Jupiler Pro League Sport
West-Vlaamse degradatiederby in de Jupiler Pro League
Sport

West-Vlaamse degradatiederby in de Jupiler Pro League

Het is weer weekend… en dat wil zeggen opnieuw voetbal in de Jupiler Pro League. Er staan enkele mooie affiches op het programma en dus valt er ook opnieuw een mooi zaakje te doen.
Waasland-Beveren – Racing Genk

Sinds kort staat Racing Genk opnieuw onder de mensen. Ze flirten met play-off 1 en kan in rustig vaarwater terecht komen als ze winnen. Puur op kwaliteit zouden de Limburgers dan ook aanspraak moeten maken op de drie punten. Maar op de Freethiel kan Waasland-Beveren altijd ietsje meer. De club staat maar net boven de degradatieplaatsen en moet eigenlijk winnen om daar te blijven staan.

Toch rekenen wij op een overwinning voor de bezoekers vanavond. De Limburgers hebben immers een pak meer kwaliteit in de kern en kunnen plots weer rekenen op een Mboyo in vorm. Via BesteOdds.be blijkt een overwinning voor de Limburgers tóch nog 2,10 keer je inzet op te leveren. Daarmee speel je redelijk op zeker en dus een uitgelezen kans om wat geld te verdienen!

Charleroi – KV Oostende

Waar dit vorig seizoen nog een duel was tussen twee evenwaardige ploegen, lijkt KV Oostende vanavond torenhoog favoriet. Heel wat supporters spreken volmondig over play-off 1, terwijl de thuisploeg niet ver staat van een degradatieplaats. Toch is Charleroi niet te onderschatten, want ze hebben een behoorlijke ploeg en hebben vanavond het thuisvoordeel.

Wij gaan uit van een overwinning voor de kustploeg en daar valt opnieuw heel wat geld mee te verdienen. Via BesteOdds.be blijkt een bezoekende overwinning op 3,20 te staan. De bookmakers zien KV Oostende nog niet als topclub en dus valt er een mooie zaak te doen.

Zulte Waregem – Cercle Brugge

Een West-Vlaamse derby op het scherpst van de snee. Beide ploegen staan – tegen de verwachtingen in – onderin de rangschikking in de Jupiler Pro League. Zulte Waregem kon vorige week echter winnen op Standard en lijkt een ommekeer te hebben ingezet. Bovendien hebben ze vanavond het thuisvoordeel tegen de vereniging. En dat terwijl trainer Arnar Vidarsson zich eigenlijk niet te veel puntenverlies kan veroorloven in dit soort wedstrijden.

Een overwinning voor de thuisploeg lijkt ons dan ook het meest logische vanavond in het regenboogstadion. Zet je een deel van je gratis aanmeldingsbonus van BesteOdds.be in op de wedstrijd, krijg je 1,60 keer je inzet terug. Geen unieke kans, maar wel meer op zekerheid spelen.

Westerlo – KV Kortrijk

Ploeg in vorm KV Kortrijk trekt vanavond naar promovendus KVC Westerlo. Beide ploegen staan in de subtop van het klassement en zullen gebrand zijn op een overwinning. Ivan Santini is in bloedvorm en zal hoogstwaarschijnlijk wel opnieuw een doelpunt scoren voor de bezoekers. En dat terwijl de thuisploeg eigenlijk in een vormdip zit…

Het heeft er alle schijn van dat de bezoekers vanavond aan het langste eind zullen trekken. En wat blijkt? Dan krijg je er een aardige zakcent bij! Als je wat geld inzet via BesteOdds.be krijg je immers 3,20 keer je inzet terug met een overwinning van KV Kortrijk. Hupla.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties