Wickmayer en Flipkens ook uit dubbelspel in Melbourne Sport
Wickmayer en Flipkens ook uit dubbelspel in Melbourne
Sport

Wickmayer en Flipkens ook uit dubbelspel in Melbourne

Yanina Wickmayer is er vrijdag niet in geslaagd zich te plaatsen voor de tweede ronde van het vrouwen dubbelspel op de Australian Open in Melbourne. 'Wicky' ging aan de zijde van de Slovaakse Dominika Cibulkova in drie sets onderuit tegen de Hongaarse Timea Babos en de Kroatische Petra Martic.

Na 2 uur en 8 minuten stond de 6-4, 3-6 en 7-5 eindstand op het scorebord. Wickmayer, nummer 63 op de ranking, werd woensdag ook al uitgeschakeld in het enkelspel. Ze verloor in de tweede ronde van de Amerikaanse Alison Riske (WTA-53).

Kirsten Flipkens was donderdag met haar Nederlandse partner Kiki Bertens al verloren in de eerste ronde van het vrouwen dubbelspel.

Na de uitschakeling van Kirsten Flipkens (in enkel en dubbel) en Alison Van Uytvanck (in enkel) zijn er nu geen Belgische profs meer aan de slag op het eerste grandslamtornooi van het jaar.

In het juniorentornooi komt Clément Geens nog in actie. Joachim Gérard verdedigt de Belgische kleuren in het rolstoeltennis.

Foto Belga

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties