Wie wint de World Cup op basis van de penislengte? Sport
Wie wint de World Cup op basis van de penislengte?
Sport

Wie wint de World Cup op basis van de penislengte?

Vergeet helderziende octopussen of kippen, nee, dé indicator voor het winnen van het wereldkampioenschap voetbal is de lengte van het mannelijk lid. Bovendien blijkt deze methode verrassend accuraat!
Op basis van de officiële statistieken over de penislengte berekenden de heren en dames van Private, waar je terecht kan voor de betere natuurfilm, wie de winnaars van de World Cup zouden worden. Maar wat meer is: ze deden dit al van de 1/8ste finales, en voor alle 8 wedstrijden bleek dit een voltreffer te zijn. Dus keken we met belangstelling uit naar het vervolg.

Volgens die statistieken beschikken de verschillende landen over de volgende lengte:

Brazilië: 16,1 cm
Colombia: 17,03 cm
Nederland: 15,87 cm
Costa Rica: 15,1 cm
Frankrijk: 16,0 cm
Duitsland 14,48 cm
Argentinië: 14,88 cm
België: 15,84 cm

Dat zou willen zeggen dat Frankrijk in de kwartfinales Duitsland verslaat, Colombia zich plaatst ten koste van Brazilië, de Belgen over beter materiaal beschikken dan de Argentijnen en dus doorgaan, terwijl Nederland Costa Rica klopt.

In de halve finales wint Colombia van de Fransen en kan Nederland nipt België verslaan.

De Belgen moeten ook in de bronzen finale de duimen leggen voor de Fransen en evenaren dus het resultaat van Mexico 1986. Nederland wordt in de finale geklopt door de Colombianen. Benieuwd of dit scenario bewaarheid wordt... In dat geval starten we voor de volgende voetbalcompetitie met metingen bij alle eerste klasseploegen en gaan we rustig rijk worden door juist te gokken.

Hier kan je alvast het volledig ingevulde schema zien - let wel: de 1/8ste finales waren al voor ze gespeeld werden ingevuld! (KA)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties