"Wilmots is de grap van 't jaar. Een sukkelaar!" Sport
"Wilmots is de grap van 't jaar. Een sukkelaar!"
Sport

"Wilmots is de grap van 't jaar. Een sukkelaar!"

Iedereen heeft zo zijn mening over de trainer van de Rode Duivels, maar sportjournalist Hans Vandeweghe laat er geen sprietje gras over groeien. Voor hem is Marc Wilmots een flop van jewelste. Daar heeft hij een goede reden voor...
Naast Véronique De Kock brengt P-magazine deze week ook een onderonsje tussen journalisten Hans Vandeweghe en Dirk Draulans. Tussen de koetjes en de kalfjes door hebben ze het ook over onze Rode Duivels, meer bepaald over het feit dat trainer Marc Wilmots op het Sportgala uitgeroepen werd tot coach van het jaar.

Te gek voor woorden, voor Vandeweghe. “Coach van het jaar? De grap van het jaar, ja! Een sukkelaar, dat is het! Op het WK in Brazilië hadden de spelers hem een bijnaam gegeven. Moi, je… Elke zin begint hij met de woorden Dans mon temps, moi, je… En dan volgt iets over hoe geweldig hij vroeger wel was. Neen, Wilmots is écht geen goede bondscoach”, klinkt zijn verdict hard.

Draulans lijkt het daar niet mee eens te zijn, maar die heeft daarnaast ook een opvallende mening over het IS-verhaal. “Nu heeft iedereen het over de onthoofdingen van IS, maar ik heb in de jaren 90 ook Kroaten met het afgehakte hoofd van een moslim zien voetballen. Daar werd toen veel minder spel van gemaakt”, vertelt hij in het populaire mannenblad. (KDN)

panel management

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties