Wilmots die zelf ontslag neemt? Dat zou echt oliedom van hem zijn om deze reden Sport
Wilmots die zelf ontslag neemt? Dat zou echt oliedom van hem zijn om deze reden
Sport

Wilmots die zelf ontslag neemt? Dat zou echt oliedom van hem zijn om deze reden

De Rode Duivels verloren gisterenavond roemloos van het kleine Wales. Een degelijk team, maar van onze supersterren werd er verwacht dat we met deze fantastische loting altijd de finale zouden halen. In Vlaanderen wordt er maar met één vinger gewezen: dit is de schuld van Marc Wilmots. De pers en het land willen dan ook zijn hoofd en het meest logische zou zijn dat 'kampfschwein' Wilmots de eer aan zichzelf laat en afscheid neemt van de Duivels. Zeker toen hij na de verloren wedstrijd sprak van "eigenlijk een geslaagd toernooi," kookten de potjes bij heel wat supporters over.

Indien we het contract van de bondscoach er echter bijnemen, lijkt de kans dat Wilmots zelf ontslag neemt zo goed als onbestaande. Bij een ontslag moet hij maar liefst 1 miljoen euro aan de voetbalbond betalen. Iets waar hij wellicht niet al te veel zin in heeft. Indien de hoge pieten van de voetbalbond de coach echter zelf ontslaan dan moeten zij weer op hun beurt 1 miljoen euro betalen.

Gaat de gierige Belgische voetbalbond doen waar het hele land om vraagt of geven ze hem toch nog een kans omdat hij toch 'alweer de kwartfinale heeft gehaald'. Het scènario dat Wilmots ons ook op het WK 2018 gaat leiden lijkt onwaarschijnlijk, maar zeker niet ondenkbaar indien je naar de beslissingen van de voetbalbond in het verleden kijkt. (MG)

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties