Wim De Decker (ex-KRC Genk) ruilt Beerschot voor Antwerp Sport
Wim De Decker (ex-KRC Genk) ruilt Beerschot voor Antwerp
Sport

Wim De Decker (ex-KRC Genk) ruilt Beerschot voor Antwerp

Na het aantrekken van Jonas De Roeck vorige week, heeft Antwerp opnieuw een bijzonder ervaren speler aangeworven. Niemand minder dan voormalig Beerschot-icoon Wim De Decker tekende een contract voor vier jaar op de Bosuil.

De 31-jarige De Decker was jarenlang één van de steunpilaren van het inmiddels failliete Beerschot en was daar ook aanvoerder van het elftal. In zevenenhalf seizoenen, van 2003 tot 2006 en van 2009 tot 2013, verdedigde hij in dik tweehonderd wedstrijden de kleuren van Beerschot. Gunther Hofmans haalde als technisch directeur van Germinal Beerschot De Decker in januari 2009, toen die bij RC Genk speelde, terug naar het Kiel.

Misschien ligt dat Beerschotverleden een beetje gevoelig bij de Antwerpsupporters, maar dat De Decker als verdedigende middenvelder een absolute meerwaarde kan brengen voor de jonge Antwerpploeg en dat hij als leidersfiguur de jongeren perfect kan sturen, staat buiten kijf.

Voor De Decker was er ook nog interesse van onder meer Cercle Brugge en Al Faisaly, de club uit Saoedi-Arabië waar Marc Brys trainer is. De eenmalige international koos er dus voor om in Antwerpen te blijven.

LDR

Foto: GMax Wim De Decker in zijn periode bij Beerschot

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties