Win tien duotickets voor de wedstrijd Antwerp-Lierse! Sport
Win tien duotickets voor de wedstrijd Antwerp-Lierse!
Sport

Win tien duotickets voor de wedstrijd Antwerp-Lierse!

Zaterdagmiddag om 14u speelt tweedeklasser Antwerp een vriendschappelijke wedstrijd tegen Lierse. De geschiedenis leert ons dat die streekderby behoorlijk geladen is en dus garant staat voor een zeer leutige zaterdagmiddag.

Onder het motto ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’, roepen de spelers hun supporters op om opnieuw massaal mee ten strijde te trekken, net zoals de trouwe Antwerp-supporters met z’n 9.200 waren tijdens de gewonnen oefenwedstrijd tegen KV Mechelen. Halen ze de kaap van de 10.000 supporters, dan heeft The Great Old misschien een verrassing in petto. Komt er de dag erna wéér 10.000 man aandraven op hun fandag, dan is het hek helemaal van de dam.

Kortom, ook jij zaterdag van de partij zijn en genieten van de legendarische supporterssfeer op den Bosuil. Het enige wat je moet doen, is onderstaande formulier juist invullen en de pret kan beginnen. Olee! (KDN)

EDIT: De wedstrijd is afgelopen!

Indien bovenstaand formulier niet opent, kan je nog steeds deelnemen door onderstaande gegevens in te vullen en te mailen naar info@clint.be.

Naam: ...

E-mail: ...

GSM: ...

Welke doelman verhuisde vorig seizoen van Antwerp naar Lierse?

- Joost Terol

- Björn Sengier

- Jorn Brondeel

Schiftingsvraag: hoeveel deelnemers zullen er tegen vrijdagnamiddag 16u het juiste antwoord hebben ingevuld? ...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties