Witsel (Benfica) scoort twee keer tegen Real Madrid Sport
Witsel (Benfica) scoort twee keer tegen Real Madrid

In een vriendschappelijke wedstrijd heeft Benfica Lissabon vrijdag met 5-2 gewonnen van Real Madrid. Rode Duivel Axel Witsel scoorde het tweede doelpunt voor de Portugezen.

Javi García zette de thuisclub al in de derde minuut op voorsprong in de vijfde editie van de Eusebio Cup. José Callejón (18de en 19de) bracht Real aan het commando. Witsel zorgde in de 22e minuut voor de 2-2 ruststand. In de tweede periode dienden Enzo Pérez (52ste en 84ste) en Carlos Martins (58ste) Real een flinke nederlaag toe, de eerste in een oefenwedstrijd onder het bewind van coach José Mourinho.

Axel Witsel werd in de 76ste minuut vervangen.