"Witsel dichtbij overgang naar Real Madrid" Sport
"Witsel dichtbij overgang naar Real Madrid"
Sport

"Witsel dichtbij overgang naar Real Madrid"

Axel Witsel staat heel dicht bij een overgang naar de kersverse Spaanse landskampioen Real Madrid. Dat beweert de Portugese krant Record donderdag. Volgens Record hebben Benfica en Real immers al een mondeling akkoord over de overgang van de 23-jarige Rode Duivel.

Witsel speelt nog maar sinds vorige zomer bij Benfica, maar heeft er al een uitstekend seizoen opzitten bij 'As Aguias'. Dat is ook enkele topclubs niet ontgaan en Witsel is momenteel gegeerd wild op de transfermarkt.

Record heeft weet van intensieve contacten tussen Benfica en Real. Luis Felipe Vieira, de voorzitter van Benfica, zou volgens de krant zelfs al naar Madrid afgereisd zijn om te praten over een overgang.

De ex-speler van Standard had in juli een vijfjarig contract ondertekend in het Estadio da Luz in Lissabon. Met zijn overgang was toen zo'n acht miljoen euro gemoeid. Benfica had in zijn contract ook een opstapclausule van 40 miljoen euro voorzien. Volgens Record zou de Koninklijke, dat woensdag zijn 32e landstitel pakte, dan ook enkele spelers in de deal willen betrekken, om de prijs te drukken.

Foto AFP

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties