WK 2014 - Niko Kovac (Kroatië): "Heel de wereld zag dat het geen strafschop was" Sport
WK 2014 - Niko Kovac (Kroatië): "Heel de wereld zag dat het geen strafschop was"
Sport

WK 2014 - Niko Kovac (Kroatië): "Heel de wereld zag dat het geen strafschop was"

De Kroatische bondscoach Niko Kovac was na afloop van de openingswedstrijd tegen het thuisland op het WK in Brazilië (3-1) woedend nadat er in de tweede helft een uiterst discutabele strafschop in het voordeel van de Brazilianen gefloten werd.
"Alle toeschouwers in het stadion en 2,5 miljard kijkers wereldwijd hebben gezien dat het geen strafschop was", fulmineerde Kovac in de Corinthians Arena in Sao Paulo. "We verdienen beter en kunnen evengoed naar huis vertrekken. Het FIFA-logo is respect, respect voor beide teams. Dat hebben wij vanavond niet zo ervaren. Het heeft er zeker mee te maken dat Brazilië het thuisland is en dat zij de topfavoriet zijn om de wereldtitel te veroveren", aldus Kovac.

Kersvers Barcelona-aanwinst Ivan Rakitic was enorm teleurgesteld na de 3-1 nederlaag. "Al ons werk heeft niets opgeleverd, terwijl we een goeie wedstrijd gespeeld hebben." De Brazilianen waren in feeststemming na de felbevochten zege voor eigen publiek. "Ik had een zege verwacht", ging 'Man van de Match' Neymar van start. "Daarnaast is het natuurlijk schitterend om het WK met twee doelpunten te kunnen beginnen." "Het is een belangrijke zege", vulde middenvelder Luiz Gustavo aan. "Nu kunnen we in alle rust naar de volgende wedstrijd toeleven."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties