WTF: Is dit het meest bizarre VAR-momentje ooit!?

Woehaha!!

Afgelopen zaterdag stond in de Boliviaanse voetbalcompetitie de wedstrijd tussen Club Always Ready (wat een naam!) en Bolivar op het programma. Niks speciaal, zou je zeggen, ware het niet dat de scheids een serieuze en bizarre hoofdrol opeiste. Die gaf namelijk, op advies van de VAR, een strafschop aan Bolivar waardoor het 0-1 werd. Eén klein probleempje: in Bolivia is er helemaal geen VAR! Toen hij met z’n handen het VAR-scherm uitbeeldde, leek hij plots zijn eigen fout te beseffen. Maar het spel zat natuurlijk dan al op de spreekwoordelijke wagen!

 

Reacties

Sorteer op:   nieuw | oud | votes

Sterk staaltje journalistiek! Het stond reeds 0-1 voor Bolivar toen de scheids een strafschop gaf aan CAR. Als je het filmpje effectief bekeken hebt, zie je ook dat de elfmeter gemist wordt, waardoor het 0-1 bleef. De strafschop had bovendien altijd hernomen moeten worden …

Den Deze

Deze sukkel krijgen al lang geen perskaart meer sinds het hier een puberale dumpsite geworden is.
De gemiddelde clintmedewerker speelt ook eerder fortnite dan voetbal.

Hassna Rona

Ik heb $ 21746 ontvangen in mijn laatste 4 weken door gewoon thuis vanuit mijn parttime online te werken. Ik ben 2 maanden geleden bij deze functie gekomen en in mijn eerste maand heb ik gemakkelijk $ 12k + ontvangen zonder online werkervaring te hebben. Iedereen kan deze baan vandaag krijgen en beginnen met online echt geld verdienen door de instructies op deze website te volgen ……..

———>>>>>>> Webpay9.com

wpDiscuz