Zidane wordt rechterhand van Ancelotti bij Real Sport
Zidane wordt rechterhand van Ancelotti bij Real
Sport

Zidane wordt rechterhand van Ancelotti bij Real

De nieuwe trainer van Real Madrid, Carlo Ancelotti, heeft woensdag aangekondigd dat Zinedine Zidane een van zijn assistenten zal zijn. "Ik ben zeer blij om aan zijn zijde te kunnen werken", zo zei de Italiaan op een persconferentie in Santiago Bernabéu.

"Zidane heeft beslist om een rol als trainer op te nemen en ik ben zeer blij om aan zijn zijde te kunnen werken", stelde Ancelotti, die bij Real een contract voor drie seizoenen tekende. "Hij zal een erg goede assistent zijn, naast mijn vertrouwde assistent Paul Clément."

"Zidane zal op de bank zitten. Het enige probleem is dat hij niet zal mogen meespelen", besloot de Italiaan met een kwinkslag.

De 41-jarige Zidane is bij de Koninklijke sinds 2011 "voetbaldirecteur". Real-voorzitter Florentino Perez verklaarde in mei dat hij wou dat de voormalige Real-vedette de komende vier jaar het hele sportieve project van de club zou leiden. Ook hoopte hij dat Zidane ooit trainer wordt. De Fransman heeft hiervoor recent nog de nodige diploma's behaald.

Foto: Reuters Zidane en Ancelotti

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties