Zingende studenten houden verkeer minutenlang op (video)

In heel België werd er vrijdag en dinsdag gefeest na de plaatsing van de Rode Duivels voor het WK in Brazilië. Ook de Britten gingen uit de bol, en in Newcastle leidde dat tot vrij bizarre taferelen. Nadat de Engelse nationale ploeg dinsdag met 2-0 won van Polen, barstte er in heel het land een […]

In heel België werd er vrijdag en dinsdag gefeest na de plaatsing van de Rode Duivels voor het WK in Brazilië. Ook de Britten gingen uit de bol, en in Newcastle leidde dat tot vrij bizarre taferelen.

Nadat de Engelse nationale ploeg dinsdag met 2-0 won van Polen, barstte er in heel het land een groot volksfeest los. In het centrum van Newcastle zorgden een hoop fans voor frustratie bij automobilisten. Tientallen jongeren trokken de straat op, blokkeerden het verkeer en zongen uit volle borst een nummer over Yaya Touré. De ex-Beverenspeler krijgt het lied elke week te horen als hij met zijn club Manchester City speelt, en over heel het land is het dan ook immens populair. Het is een lofzang over Yaya en zijn broer Kolo, op de beats van de tophit No Limit, van 2 Unlimited.

Onder meer opgehouden taxichauffeurs claxonneerden en vroegen of ze aan de kant wilden gaan, maar de (dronken) jongeren lieten het niet aan hun hart komen en feestten voort. Yaya Touré zelf zag de video ook en was er op Twitter laaiend enthousiast over.

Beeld Youtube

Reacties

wpDiscuz